Nurmikon leikkaus

Voit tilata meiltä kertaleikkauksen tai koko kesän sopimuksen, jolloin sopimuksen tekemisen jälkeen tulemme automaattisesti leikkaamaan nurmikon ilman eri tilausta. Käytämme leikkauksessa omaa kalustoa: isoimmilla pihoilla päältäajettavia koneita, mutta pääsääntöisesti pihat ovat perässäkäveltävien kokoisia. Nurmikon leikkaus sisältää myös tolppien ym. ympäristön trimmauksen. Voit myös tilata meiltä pelkän niiton.

Säännöllinen nurmikon leikkaus pitää nurmikon terveenä ja rikkakasvit poissa. Liian suuri leikkaus jättää nurmikolle nurmipaakkuja, jolloin nurmikko ei saa ilmaa ja muuttuu laikukkaaksi, joten nurmikko olisikin hyvä leikata vähintään kerran viikossa kasvukauden alussa ja alkukesästä. Liian lyhyeksi leikattu nurmikko puolestaan on poutakausien aikana altis palamiselle.

Nurmikon leikkaus toimitetaan pääsääntöisesti tilauksesta seuraavan viikon aikana

Näin teet tilauksen:

1

Arvioi leikkausalueen koko. Apuna voit käyttää esimerkiksi Googlen karttapalvelua, jossa hiiren oikealla painamalla voi asettaa mittauspisteitä. Kun napsuttelet koko pihan ympäri ja lopetat lähelle ensimmäistä mittauspistettä, niin Google on laskenut pinta-alan valmiiksi. Voit myös valita lomakkeelle omalla arviolla, tarkastamme pihakoon tilauksen jälkeen.

2

Valitse haluatko kertaleikkauksen, tarvitseeko piha esiniiton vai haluatko koko kesän sopimuksen. Sopimuskauden aikana leikkaus suoritetaan kerran viikossa toukokuun alusta (kasvukauden alettua) juhannukseen saakka ja juhannuksesta syyskuun loppuun joka toinen viikko.

3

Lähetä tilaus ja odottele yhteydenottoa. Jos tilauksessa ei ole epäselviä asioita lähetämme kuittauksena sähköpostin, muutoin otamme puhelimitse yhteyttä.

Laske hinta..

Valitse paikkakunta
Leikattava alueen koko
Piha tarvitsee esiniittämisen:
Koko kesän sopimus?
(Kerran viikossa touko-juhannus. Kerran kahdessa viikossa juhannus-syyskuu)

.. ja tee tilaus laskurin tiedoilla:

Nimi
Leikattavan pihan katuosoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Mahdollisia lisätietoja