NiittotyötVoit tilata meiltä pitkäksi kasvaneelle kasvustolle niittotyön. Niittotyön hinta sisältää niitetyn jätteen pois keräämisen, sekä sen toimituksen jäteasemalle.

Säännöllinen nurmikon leikkaus pitää nurmikon terveenä ja rikkakasvit poissa. Liian suuri leikkaus jättää nurmikolle nurmipaakkuja, jolloin nurmikko ei saa ilmaa ja muuttuu laikukkaaksi, jos nurmikon kuitenkin leikkaa tai niittää pitkänä, olisi leikkausjäte syytä haravoida pois. Nurmikko olisikin hyvä leikata vähintään kerran viikossa kasvukauden alussa ja alkukesästä. Liian lyhyeksi leikattu nurmikko puolestaan on poutakausien aikana altis palamiselle.

Niittotyö toimitetaan pääsääntöisesti tilauksesta seuraavan viikon aikana

Näin teet tilauksen:

1

Arvioi niittoalueen koko. Apuna voit käyttää esimerkiksi Googlen karttapalvelua, jossa hiiren oikealla painamalla voi asettaa mittauspisteitä. Kun napsuttelet koko pihan ympäri ja lopetat lähelle ensimmäistä mittauspistettä, niin Google on laskenut pinta-alan valmiiksi. Voit myös valita lomakkeelle omalla arviolla, tarkastamme pihakoon tilauksen jälkeen.

2

Valitse haluatko niittotyön lisäksi niitetyn kasvuston keräyksen ja kenties jätekeskukseen toimituksen

3

Lähetä tilaus ja odottele yhteydenottoa. Jos tilauksessa ei ole epäselviä asioita lähetämme kuittauksena sähköpostin, muutoin otamme puhelimitse yhteyttä.

Laske hinta..

Valitse paikkakunta
Niitettävän alueen koko

.. ja tee tilaus laskurin tiedoilla:

Nimi
Niitettävän alueen katuosoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Mahdollisia lisätietoja