Ilmalämpöpumput asennettuna - Toshiba, Panasonic, Midea

Ilmalämpöpumpusta on useita hyötyjä, erityisesti asumismukavuuden, energiatehokkuuden ja kustannussäästöjen näkökulmasta.

Lämmitys ja jäähdytys yhdessä laitteessa
Ilmalämpöpumppu toimii sekä lämmityslaitteena talvella että jäähdyttimenä kesällä. Tämä tarkoittaa, että voit säädellä sisäilman lämpötilaa ympäri vuoden yhdellä laitteella.

Energiatehokkuus
Ilmalämpöpumput hyödyntävät uusiutuvaa ulkoilmaa lämmönlähteenään. Koska ne siirtävät lämpöä ympäristöstä sisätiloihin, ne voivat olla erittäin energiatehokkaita verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin.

Kustannussäästöt
Koska ilmalämpöpumppu voi toimia joko lämmityslaitteena tai jäähdyttimenä, se voi vähentää sekä lämmitys- että jäähdytyskustannuksia. Energiatehokkuutensa ansiosta ilmalämpöpumput voivat myös auttaa alentamaan sähkölaskuja.

Nopea lämmitys ja jäähdytys
Ilmalämpöpumput pystyvät tuottamaan nopeasti lämpöä tai viileyttä tarpeen mukaan. Tämä tekee niistä käteviä tilanteissa, joissa nopea säätö on tarpeen.

Hiljainen toiminta
Useimmat nykyaikaiset ilmalämpöpumput toimivat hiljaisesti, mikä parantaa asumismukavuutta. Tämä on erityisen tärkeää, jos laite on asennettu makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

Ilmanpuhdistus
Monet ilmalämpöpumput on varustettu ilmansuodattimilla, jotka voivat auttaa puhdistamaan sisäilmaa poistamalla pölyä, allergeeneja ja muita epäpuhtauksia.

Ympäristöystävällisyys
Ilmalämpöpumput ovat ympäristöystävällisiä, koska ne käyttävät uusiutuvaa energiaa lämmönlähteenään. Ne voivat myös auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin.


Ennen ilmalämpöpumpun hankkimista on kuitenkin tärkeää arvioida omia tarpeita, ilmastollisia olosuhteita ja asennusmahdollisuuksia. Hanki ilmalämpöpumppu ammattilaisen asentamana varmistaakseen optimaalisen suorituskyvyn ja turvallisen käytön.

Meiltä ilmalämpöpumput asennettuna. Laatumerkit kuten esimerkiksi Toshiba, Panasonic, Bosch, Hitachi, Midea ja Innova. Ota yhteyttä ja tehdään maksuton arviokäynti jossa voidaan yhdessä katsoa sopiva pumppu ja pumpulle sopiva paikka.Esimerkiksi:

Midea Xtreme 9 perusasennettuna
1730e (sis. alv 24%)

Panasonic NZ25YKE perusasennettuna
2040e (sis. alv 24%)

Toimitusaika tällä hetkellä sitovasta tilauksesta pumpun asennukseen n. viikko.Ilmalämpöpumpun asennuksen työn osuus on vähennettävissä kotitalousvähennyksessä.


Teemme myös ilmalämpöpumppujen puhdistushuoltoja


Tee tiedustelu alla olevan lomakkeen kautta.


*) Perusasennus: Ulkoyksikön asennus sisäyksikön kiinnitysseinän toiselle puolelle 3-5m putkivedolla. Läpivienti puurakenteiseen seinään ja pistotulppa-asennuksella. Hinta sisältää tarvikkeet ja seinätelineen. Maateline ja muut tarvikkeet lisähintaan. Tampere ja lähialueet. Timanttiporaus ja turvakytkinasennus erikseen hinnoiteltuina

**) Sitova tilaus: Pumppuyksiköstä tulevan laskun maksu. (työ ja tarvikkeet maksetaan asennuksen jälkeen)

Valitse tiedot

Lämmitettävä / viilennettävä pinta-alan
Lämmitettävä / viilennettävä kohde

.. ja tee tiedustelu edellisillä tiedoilla:

Nimi
Asennettavan kiinteistön osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Mahdollisia lisätietoja