Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö

Tampere ja lähialueetTARJOUS!

1-2 kerroksisien ok-talojen puhdistus ja säätö

399e
(sis. alv 24%)

Tarjous koskee Tamperetta ja lähikuntien alueita keskustaajamasta Tampereen suuntaan. Ota alla olevan arviolomakkeen kautta yhteyttä, tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen info@tilaustalkkarit.fi


Ilmanvaihtokanavien puhdistuksella on useita hyötyjä, jotka vaikuttavat sekä terveyteen että ilmanvaihtojärjestelmän tehokkuuteen. Tässä on joitakin tärkeimpiä hyötyjä:


Parantunut ilmanlaatu
Ilmanvaihtokanavat keräävät ajan myötä pölyä, hiukkasia, allergeeneja, homeitiöitä ja muita epäpuhtauksia. Puhdistamalla kanavat säännöllisesti varmistetaan, että ilma kiertää puhtaana ja terveellisenä, mikä on erityisen tärkeää sisäilman laadun kannalta.

Vähentynyt allergiariski
Puhdas ilmanvaihtojärjestelmä vähentää allergeenien ja pölyn leviämistä asuin- tai työtiloihin. Tämä voi auttaa vähentämään allergiaoireita ja parantamaan hyvinvointia erityisesti allergikkojen keskuudessa.

Tehokkaampi ilmanvaihto
Likaiset ja tukkeutuneet ilmanvaihtokanavat voivat vähentää ilmanvaihtojärjestelmän tehokkuutta. Puhdistamalla kanavat varmistetaan, että ilma virtaa esteettömästi ja että ilmanvaihto toimii optimaalisesti, mikä voi säästää energiaa ja parantaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien suorituskykyä.

Vähentynyt homeen kasvun riski
Ilmanvaihtokanavat voivat tarjota otollisen ympäristön homeen kasvulle, jos ne ovat likaiset tai kosteat. Puhdistamalla kanavat vähennetään homeen kasvun riskiä ja edistetään terveellistä sisäympäristöä.

Pidempi ilmanvaihtojärjestelmän käyttöikä
Säännöllinen puhdistus auttaa vähentämään ilmanvaihtojärjestelmän kulumista ja pidentää sen käyttöikää. Puhtaat ja hyvin hoidetut ilmanvaihtokanavat vaativat vähemmän huoltoa ja korjauksia.

Tehokkaampi lämmitys ja jäähdytys
Puhtaat kanavat mahdollistavat paremman lämmön tai viileyden siirron, mikä voi parantaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien tehokkuutta. Tämä voi johtaa alhaisempiin energiakustannuksiin ja parempaan ympäristöystävällisyyteen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ilmanvaihtokanavien säännöllinen puhdistus on tärkeää sekä terveydelle että ilmanvaihtojärjestelmän suorituskyvylle. Suositeltavaa on suorittaa puhdistus säännöllisesti asiantuntijan tai ammattilaisen avulla.

Säännöllisellä ilmanvaihdon puhdistuksella pidät kiinteistön kunnossa sekä ilmatasapainon sille lasketulla tasolla.

Olemme tehneet ilmanvaihdon puhdistuksia vuodesta 2009 lähtien ja käytämme puhdistuksessa alan ammattilaitteita. Kanavien puhdistus suoritetaan alipaineistamalla kanava, ja tämän jälkeen harjakonetta käyttämällä. Tarvittaessa suoritamme myös ilmamäärämittaukset ja säädöt sekä kanavien desinfioinnit. Puhdistustyöstä lähetetään puhdistusraportti ja mahdollisesta mittaus- ja tasapainotustyöstä mittauspöytäkirja. Työ on kotitalousvähennyskelpoista. Kysy tarjous tai pyydä lisätietoja alla olevalla lomakkeella.

Vuoden 2024 kotitalousvähennys on 40% joka on hyödynnettävissä ilmanvaihtokanavien puhdistuksessa sekä oheistöissä.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus sisältää seuraavat työt:
- Venttiilien pesu
- Kanavien alipaineistus ja mekaaninen harjaus
- IV-koneen puhdistus ja tarkastus
- Liesituulettimen hormin tarkastus
- (Ilmamäärien mittaus ja säätö lisäpalveluna)

Meiltä myös käyttöönottomittaukset ja säädöt, sekä pelkät säädöt

Näin teet tiedustelun:

1

Valitse kiinteistön kokotiedot ja näet välittömästi suuntaa antavan arviohinnan

2

Valitse ilmanvaihdon tiedot

3

Lähetä tiedustelu ja odottele yhteydenottoa. Pääsääntöisesti käytämme yhteysvälineenä sähköpostia.

Valitse tiedot

Valitse paikkakunta
Valitse kiinteistön koko
Ilmanvaihdon tyyppi
IV-piirrustukset
Mittaus ja säätö

.. ja tee tiedustelu edellisillä tiedoilla:

Nimi
Puhdistettavan kiinteistön katuosoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Mahdollisia lisätietoja