Pensasaidan leikkaus Tampere ja lähikunnatIsot tai pienet pensasaitojen leikkaukset ja alasleikkaukset ja tarvittaessa leikkausjätteen poiskuljetus.

Meillä on pitkä kokemus aitojen leikkaamisesta, ja hankalammassakin paikassa hommat hoituvat kokemuksen tuomalla varmuudella.

Leikkauksen hinta määräytyy aidan pituuden, korkeuden, lajikkeen ja aitaa ympäröivän maaston muodosta. Voit laskea alla olevalla laskurilla suuntaa antavan hinnan oman aitasi leikkauksesta. Sopimuksen mukaan toimitamme leikkausjätteen jäteasemalle, tai voimme hakettaa aitajätteen uusiokäyttöä varten paikalla.

Heti istutuksen tai alasleikkauksen jälkeen aloitettu säännöllinen leikkaus kasvattaa aidasta tuuhean ja hyvinvoivan. Liian pitkät leikkausvälit eivät haaroita kasvua, ja tällöin kasvaa risumainen harva aita. Risuaidaksi kasvanutta aitaa ei pystytä tyydyttävästi leikkaamaan muotoon, vaan tällöin ratkaisuna on aidan kokonaan alas leikkaaminen.

Näin teet arvion:

1

Arvioi leikattavan aidan pituus,korkeus ja leveys. Pituuden mittaamisessa voit käyttää apuna Googlen karttapalvelun satelliittikuvaa, ja painamalla hiiren oikeaa näppäintä kartan päällä, voit mitata aidan pituuden.

2

Valitse haluatko muotoonleikkausen vai alasleikkauksen. Muotoonleikkauksella tarkoitetaan aidan muotoilua viimeisimmän kasvun perusteella. Alasleikkauksella tarkoitetaan aidan leikkaamista n. 15cm tapeille. Emme suorita aitojen leikkaamista puolivälistä tai metrin korkeudelta.

3

Halutessasi voit lähettää yhteydenottopyynnön antamasi arvion kera ja palaamme asiaan tarkemman tarjouksen kanssa. Jos arvioinnissa ei ole epäselviä asioita, lähetämme tarjouksen sähköpostilla, muutoin otamme puhelimitse yhteyttä jonka jälkeen annamme tarjouksen sähköpostitse.

Ystävällinen huomautus ennen tiedusteluanne: Oikeaoppinen aidan leikkaus suoritetaan joko leikkaamalla viimeisintä kasvua, tai nuorennusleikkauksella (alasleikkaus). Emme leikkaa, emmekä anna tarjousta aitojen leikkauksesta, jos toiveena on lyhentää aitaa useamman vuosikasvun mitalta (tyyliin, otetaan metri pois), tai leikkauttaa aita "puolivälistä"

Toivomme kuitenkin, että tällaisienkin suunnitelmien kohdalla otatte yhteyttä, ja voimme yhdessä miettiä kuinka asia ratkaistaisiin oikeaoppisesti toimimalla.

Laske hinta..

Valitse paikkakunta
Aidan lajike
Aidan pituus
Aidan leveys
Aidan korkeus
Alas- vai muotoonleikkaus
Leikkausjätteen pois kuljetus

.. ja tee yhteydenottopyyntö laskurin tiedoilla:

Nimi
Leikattavan pihan katuosoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Mahdollisia lisätietoja
Lähettämällä tiedustelun ymmärrän, että hinta on ainoastaan arvio eikä sitova hinta